Cluburi

Cluburi școala primară Genesis College

La Genesis College, valorizăm talentul fiecărui copil, de aceea îi încurajăm să își urmeze pasiunile în cadrul cluburilor pe care le pot frecventa în campusul școlar. Cluburile oferă elevilor posibilitatea de a se conecta cu colegi care gândesc la fel ca ei, care au aceleași pasiuni. De asemenea, cluburile sunt o oportunitate pentru elevi de a-și dezvolta noi abilități și interese, în afara sălii de clasă.

Elevii de la școala primară se pot înscrie la cluburi sportive, de șah, de arte vizuale sau de desen, având astfel oportunitatea de a aprofunda domeniile față de care manifestă interes. 

Cluburile sportive promovează o viață sănătoasă, dar și munca în echipă. Aceste cluburi îi pot ajuta pe elevi să dezvolte abilități de leadership și lucru în echipă și să învețe în același timp să își gestioneze eficient timpul.

Cluburile artistice le permit elevilor să exploreze diverse forme de artă, cum ar fi teatrul sau desenul, ei având posibilitatea de a-și urma pasiunile într-un context adecvat exprimării creativității. 

Cluburile de matematică și șah îi ajută pe elevi să își dezvolte abilitatea de a rezolva probleme complexe și de a gândi logic, anticipând următorul pas.

Descoperă cluburile la care se pot înscrie elevii de la nivelul primar în anul școlar 2022-2023!